Contact

Bij LegsforDays zijn we altijd enthousiast om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en kansen te verkennen. Of je nu geïnteresseerd bent in het adverteren op onze website, een samenwerking wilt aangaan, of gewoon een vraag of opmerking hebt, we horen graag van je!

Als je wilt adverteren op LegsforDays, bieden we verschillende advertentiemogelijkheden die je merk in de kijker kunnen zetten bij een breed publiek van beenmode-liefhebbers. Of je nu een groot merk bent of een kleine onderneming, we kunnen samenwerken om een advertentiepakket te creëren dat aan je behoeften voldoet.

Voor samenwerkingsverzoeken staan we open voor een breed scala aan mogelijkheden, van gastblogs en productrecensies tot affiliate marketing en meer. We zijn altijd op zoek naar nieuwe en spannende manieren om waarde te bieden aan onze lezers.

Om contact met ons op te nemen, vul je gewoon het onderstaande formulier in met je gegevens en een kort bericht over je verzoek. We streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op alle aanvragen.

We kijken uit naar je bericht!