Skip to content

Soorten Beenmode

Beenmode is een essentieel onderdeel van onze garderobe, ongeacht het seizoen. Maar met zoveel verschillende soorten beenmode beschikbaar, kan het moeilijk zijn om te weten welke je moet kiezen. In deze gids belichten we de verschillende soorten beenmode en geven we tips over hoe je ze kunt dragen.

Panty’s

Panty’s zijn nauwsluitende, elastische kledingstukken die het lichaam van de taille tot de tenen bedekken. Ze zijn er in verschillende diktes, aangeduid als “denier“, en kunnen doorzichtig (lage denier) of ondoorzichtig (hoge denier) zijn. Panty’s zijn veelzijdig en kunnen worden gedragen met zowel formele als casual outfits.

Panty

Kousen

Kousen zijn nauwsluitende kledingstukken die meestal tot halverwege de dij of hoger reiken. Ze worden vaak gedragen met jarretels om ze op hun plaats te houden. Kousen kunnen een verleidelijke toevoeging zijn aan je outfit en zijn perfect voor speciale gelegenheden.

Kousen

Hold-ups/Stay-ups

Hold-ups, ook wel bekend als stay-ups, zijn kousen die zijn ontworpen om op hun plaats te blijven zonder de noodzaak van jarretels, dankzij een elastische of siliconen band aan de binnenkant van de bovenrand. Ze zijn een praktische en comfortabele optie als je de look van kousen wilt, maar zonder de extra jarretels.

Hold Ups / Stay ups

Sokken

Sokken zijn kledingstukken die de voet en een deel van de enkel of kuit bedekken. Ze zijn er in verschillende lengtes, materialen en stijlen. Van enkelsokken en kniekousen tot sport- en wollen sokken, er is een sok voor elke gelegenheid en elk weertype.

sokken

Leggings

Leggings zijn nauwsluitende, elastische kledingstukken die het lichaam van de taille tot de enkels bedekken. Ze zijn meestal dikker dan panty’s en kunnen worden gedragen als een broek. Leggings zijn een comfortabele en modieuze keuze voor casual outfits.

Yoga Leggings

Of je nu op zoek bent naar iets comfortabels voor een casual dagje uit, iets stijlvols voor een avondje uit, of iets warms voor de koudere maanden, er is een type beenmode dat bij je past. Hopelijk helpt deze gids je om de verschillende soorten beenmode beter te begrijpen en de juiste keuze te maken voor je behoeften.

Nieuws